Auto Wassen & Poetsen

Professionele reiniging van exterieur & interieur

Het resultaat van een professionele was- & poetsbehandeling is niet te vergelijken met een doe-het-zelf poetsbeurt. De producten, ervaring en professioneel gereedschap maken het grote verschil. Een goed verzorgde auto ziet er tien keer beter uit dan een wagen die al tijden niet gepoetst is. Glimt jouw autolak je tegemoet, dan is dat niet alleen een lust voor het oog, maar ook goed voor je portemonnee! Poetsen verlengt namelijk de levensduur van je lak, waardoor je wagen er langer goed uitziet en roest geen kans krijgt.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Polijsten & Krasverwijdering

Uw auto weer in topstaat!

Bij polijsten wordt er een hele dunne laklaag van uw auto gepolijst met behulp van machines en polijst middelen. Door het verwijderen van deze laag worden krassen weggehaald en vlekken van de lak verwijdert. Hiervoor gebruiken wij de beste en veiligste polijstmachines op de markt en alleen de beste polijstmiddelen. Deze bevatten keramische korrels die een sneller, maar vooral beter resultaat geven en ook veiliger zijn voor de lak. Hierdoor zijn onze polijst behandelingen beter dan de standaard behandelingen, waarbij vaak minder goede polijstmiddelen en -machines gebruikt worden en krassen slechts tijdelijk gemaskeerd worden. Een behandeling van ons kan ook meerdere dagen duren; wij nemen de tijd om uw auto in een perfecte staat terug te brengen

Glascoating

Voor bescherming van uw lak

Om uw auto optimaal te beschermen tegen de invloeden van buitenaf (pekel, zout, etc) is een speciale lakcoating nodig. Het verschil met wax of nanocoating is dat glascoating een zeer langdurige bescherming op de lak geeft.  Daarnaast zorgt de vloeibare glas coating voor een betere glans en diepte in de lak. De harde fysieke afsluiting voorkomt dat de lak in contact komt met de lucht en zorgt er daardoor voor dat het ook een krachtige antikras beschermer is. Afhankelijk van het gebruik heeft u vele jaren plezier van de positieve duurzame eigenschappen van glascoating op uw auto!

Kleien

Voor het meest hardnekkige vuil
Als je denkt dat je auton het autowassen echt helemaal schoon is, moeten we je helaas teleurstellen. Met name ingewerkte vogelpoep, boomsappen en teerspetters kunnen op termijn je lak aantasten. Door je auto te kleien geef je de autolak een dieptereiniging. Je ziet én voelt het verschil.

Autoklei is een product gemaakt van petroleumhars, waaraan een mild schuurmiddel is toegevoegd. Dit middel breekt het meest hardnekkige vuil af dat je met normaal wassen en waxen niet kunt verwijderen. Het wordt detailing klei genoemd, omdat je de autolak (en andere onderdelen) tot in detail kunt reinigen. Je kunt de detailing klei veilig gebruiken (mits vochtig en zacht genoeg) op nagenoeg alle niet poreuze oppervlakken.
Denk hierbij aan autolak, glas, hard krasvrij plastic, spiegels en de meeste metalen.

Wanneer je na de dieptereiniging met je hand over de lak van je auto aait, zal je versteld staan hoe glad deze voelt. De autolak kan behoorlijk stroef worden van alle vervuiling die het te verduren heeft.

Steenslag Behandeling

Verwijdering van lelijke steenslag

Ook lelijke steenslag op uw auto kan door ons onzichtbaar worden gerepareerd met ons steenslagreparatiesysteem. Dit is ideaal om snel en tegen lage kosten steenslagschades, kleine lakbeschadigingen en krasjes op voertuigen te herstellen. Geen compleet spuitwerk, geen hoge kosten.

Met een speciaal geprepareerde lak, exact op kleurnummer gemaakt, worden de beschadigingen met een geavanceerd minispuitje ingelakt. Daarna wordt de overtollige lak verwijderd. Hiervoor zijn 50 watergedragen mengkleuren beschikbaar. Het reparatiesysteem is snel drogend, en realiseert een diepvullende reparatie binnen zeer korte tijd.